Halloween mes | Nepbloedmes

14.99

Halloween Plastic Mes

Halloween Plastic Mes

Hier is een onmisbare accessoire om je themafeestjes compleet te maken: het Halloween plastic mes. Gemaakt van stevig plastic, is dit mes geschikt voor vele gelegenheden zoals Halloween, verkleedfeestjes, themafeestjes, theater, schoolspel. Het is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en biedt een realistisch effect met een mooie afwerking. Veelzijdig, het kan gebruikt worden als kostuumaccessoire, decoratie voor een spookhuis of theaterscène. Het is verkrijgbaar in verschillende maten (30-45 cm afhankelijk van het model) en heeft bloedspetters.

Dit Halloweenmes is een echte blikvanger voor Halloween. Het is perfect voor Halloween decoratie en geschikt voor tieners en volwassenen. Met zijn echte en levendige kleuren creëert het een goede horror sfeer. Bovendien is het ook een uitstekend speelwapen voor kinderen. Lichtgewicht en duurzaam, het is gemakkelijk te hanteren dankzij de handvatten en de gemakkelijk vast te pakken haak. Het is veilig voor kinderen omdat het geen scherpe randen heeft en niet giftig is. Het is ideaal voor Halloween slagers- of piratenkostuums.

Tenslotte bieden wij dit nep Halloweenmes aan omdat het leuk en verrassend is. Het is een ideale accessoire voor Halloweengrappen en maakt je aantrekkelijker in kostuums of Halloweenfeestjes. Bovendien is het een goed decoratie-idee