Tijgeroog levensboom hanger

14.99

De Levensboom hanger

De Levensboom hanger is een symbool van evenwicht en bescherming tegen negatieve krachten. Hij is gemaakt van natuurstenen en vertegenwoordigt de energiecentra van ons lichaam, chakra’s genaamd. Hij wordt al sinds de oudheid door verschillende culturen en religies gebruikt om boze geesten af te weren en te beschermen tegen negatieve energieën.

Deze hanger werkt energetisch helend en kan helpen de energie van je lichaam in balans te brengen, wat gezondheid, geluk en gemoedsrust kan brengen. In de oudheid werd de ketting gedragen door mensen die via hun handen of vingers positieve energie in hun lichaam konden sturen, wat resulteerde in een betere gezondheid en vitaliteit.

De Levensboom hanger is een prachtig sieraad dat je kunt dragen om je liefde voor de natuur en het milieu te tonen, maar ook als symbool van hoop en geloof. Het is gemaakt van een perfecte combinatie van verschillende stenen, die elk een ander element vertegenwoordigen en de verschillende levensfasen symboliseren, van kindertijd tot volwassenheid.

Deze hanger is een perfect cadeau voor iedereen. Je kunt hem gebruiken om je hart en geest te openen.

Karakteristieken van de Levensboom hanger

  • Steen: tijgeroog
  • Afmetingen: 23*23*8 mm
  • Gewicht: 10-11g