Orgoniet Toermalijn en Lapis lazuli 5cm

32.99

Orgoniet Piramide: Krachtige bron van energie en welzijn.

Energie opwekkende piramide in Helingssteen en Het verzamelen van positieve energie.

Het stelt je in staat om negatieve energie te elimineren en je geest en innerlijk te zuiveren.

Het wordt veel gebruikt in yoga en meditatie, en zeer gewaardeerd om zijn energieopwekkende effect.

Noodzaak om Balans en harmonie te hervinden?

Je hebt gekozen voor Toermalijn en je hebt de juiste keuze gemaakt omdat de kracht van de stenen je in staat zal stellen om dagelijks energie en welzijn te hervinden.

Draag hem elke dag en je zult versteld staan van alle heilzame effecten die hij zal bieden.

De steen heeft de kracht om positieve omgevingsenergieën aan te trekken, op te slaan en weer door te geven. Het is een ruststeen die helpt om emoties te kalmeren en te kanaliseren.
Toermalijn wordt vaak gebruikt in lithotherapie en is een beschermende steen. Als je toermalijn in een kamer in huis plaatst, verdrijft hij slechte energie. In een armband of ring werkt hij als een schild tegen negatieve stromen. Hij is zowel effectief voor een plaats als voor een persoon die schadelijke energieën bezit.

Op psychologisch niveau leidt deze steen tot zelfbewustzijn, stelt iemand in staat zich te heroriënteren met name tegen afwijkingen van de geest. Het beschermt de geest door alle externe negatieve invloeden en emoties (woede, jaloezie, hebzucht) te onderdrukken, op momenten dat we het meest kwetsbaar zijn.

Op spiritueel niveau helpt het om beter om te gaan met stressvolle situaties. Toermalijn is zeer positief, weert gevoelens van verdriet af en helpt om zelfvertrouwen en zelfbewustzijn op te bouwen.

Tourmalijn is een belangrijke steen in de lithotherapie en wordt veel gebruikt door lithotherapeuten en magnetiseurs. Toermalijn, verbonden met het wortelchakra, helpt sterk bij het bewustzijn van realiteiten, voeten op de grond en aarding.

steen van kracht en sterkte:

Op psychologisch en spiritueel niveau tilt Lapis lazuli de ziel op en stabiliseert het de geest. Het is een steen die wijsheid, zelfvertrouwen, intuïtie en creatieve expressie brengt.

Lapis Lazuli is het symbool van goddelijke kracht en levenskracht.

Op fysiek niveau begeleidt dezesteen vooral astmapatiënten, om ademproblemen en bronchiale ontstekingen te verlichten. DeLapis lazuli gebruikt de energie van water. Het reguleert dan de nieren en de blaas. Op het niveau van de spijsvertering verlicht deze steen overgeven en menstruatiepijn.

Het helpt bijhet goed functioneren van de ogen door gezichtsstoornissen te verminderen. Het helpt ook om migraine te verminderen, die kan worden gelinkt aan vermoeide ogen. Slapen met een Lapis Lazuli steen naast je kussen helpt slapeloosheid voorkomen.

Maat: 5 x 5 cm

Flux Energies Orgonite Pyramid