Labradoriet armband

24.9925.99

De 7 Chakra’s Helende Armband is een lithotherapieproduct dat je zal verleiden met zijn voordelen.

Heb je evenwicht en harmonie teruggevonden?

Je hebt gekozen voor de Armband Guérison 7 Chakras en je hebt de juiste keuze gemaakt, want de kracht van de stenen zal je toelaten om dagelijks energie en welzijn terug te krijgen.

Draag hem elke dag en je zult versteld staan van alle voordelen die hij zal bieden.

Deze armband bevat 7 edelstenen die geselecteerd zijn vanwege hun individuele eigenschappen en afstemming op de 7 Chakra’s. De chakra’s zijn energiepunten uitgelijnd langs onze wervelkolom. Elke Chakra vertegenwoordigt een fysieke, emotionele of mentale toestand. Elk Chakracentrum is met ons verbonden op mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek niveau. Als de chakra’s uit balans zijn, vertonen we symptomen van ongemak op al deze gebieden. Stenen worden gebruikt om de chakra’s in balans te brengen en de chakraheling te versterken. Leg ze op het energiecentrum of houd ze vast tijdens het mediteren en je kunt ze de hele dag bij je dragen.

Wortelchakra – Rode Agaat

Sacraalchakra – Barnsteen

Zolaire plexus chakra – Tijgeroog

Hartchakra – Groene aventurijn

Keelchakra – Turkoois

Derde oog chakra – Lapis lazuli

Kroon chakra – Amethist

Diameter kralen: 7 mm

Armbandlengte: 22 cm

De Labradoriet Armband is een lithotherapieproduct dat je zal verleiden met zijn weldadige werking.

Nodig om weer in balans en harmonie te komen?

Je hebt gekozen voor de Labradoriet armband en je hebt de juiste keuze gemaakt want de kracht van zijn stenen zal je in staat stellen om dagelijks energie en welzijn te hervinden.

Draag hem elke dag en je zult versteld staan van alle heilzame effecten die hij zal bieden.

Balans en stabiliteit:

Op psychisch niveau helpt Labradoriet bij hetbehouden van emotioneel evenwicht. Het helpt om stress en angst te overwinnen om plaats te maken voor welzijn, het bevordert ookinspiratie en intuïtie.Gedragen als sieraad helpt deze steen de hormonen te stabiliseren. Deze edelsteen biedt mentale bescherming en versterkt serene en kalme gedachten.

Op spiritueel niveau begeleidt de Labradorietsteen het loslaten. De blauwe reflecties van Labradoriet hebben een kalmerend effect. Deze gebalanceerde chakra helpt je om jezelf helder en duidelijk uit te drukken. Hierdoor is
je relatie met anderen harmonieus.

Labradoriet is erg belangrijk in de lithotherapie. De regulerende energieën zorgen ervoor dat het immuunsysteem sterker wordt. Het helpt ook het bloed beter te circuleren en versterkt de slagaders. De schildwerking werkt ook op de lichaamsbouw.

Graag dragen, zoals alle armbanden van Espace-lithothérapie.

  • Labradoriet
    <

  • Parelmaten: 6mm, 8mm

  • Armbandmaat: 17cm, 19cm, 21cm