Citrien levensboom ketting

19.99

De Citrien Levensboom Ketting: Een Juweel Symbool van Gezondheid en Geluk

De Citrien Levensboom Ketting is een natuursteen lithotherapie product dat je zal verleiden met zijn voordelen en de schoonheid van zijn kleuren. Hij draagt het symbool van de Levensboom, die de energiecentra van ons lichaam vertegenwoordigt, chakra’s genoemd. Deze ketting is gemaakt van natuursteen en wordt al sinds de Oudheid gebruikt door verschillende culturen en religies. Het werd gebruikt als talisman om boze geesten af te weren en te beschermen tegen negatieve energieën. Hij kan ook worden gebruikt als een energetisch genezingsmiddel dat de energie van je lichaam in balans brengt en je gezondheid, geluk en gemoedsrust brengt.

Deze ketting is ook een prachtig sieraad dat je kunt dragen om je liefde voor de natuur en het milieu te tonen, maar ook als symbool van hoop en geloof. Hij is gemaakt van natuursteen en bestaat uit verschillende soorten stenen die elk een ander element vertegenwoordigen. Het is de perfecte combinatie voor elke gelegenheid en vertegenwoordigt de verschillende levensfasen – van kindertijd tot volwassenheid.

De Citrien Levensboom ketting is een perfect cadeau voor iedereen. Het kan gebruikt worden om je hart en geest te openen. Hij bestaat uit een medaillon met een diameter van 5 cm en een citrien steen.